• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській стоматологічній поліклініці дітям пільгової категорії безоплатно лікують зуби

eye

125

11.03.2024 11:45

Громада 1

img

У Покровській громаді продовжує діяти програма «Доброзичлива медицина», в рамках якої фахівці КП «Покровська стоматологічна поліклініка» безоплатно надають стоматологічні послуги дітям пільгової категорії.

До переліку безоплатних стоматологічних послуг входить первинний огляд та оцінка стану стоматологічного здоров’я, ургентна та планова допомога з необхідними супутніми інструментальними дослідженнями та своєчасним знеболенням на всіх етапах діагностики та лікування, хірургічні втручання під час надання ургентної стоматологічної допомоги та обов'язкові медичні профілактичні огляди.

«Завдяки Покровській МВА, стоматологічні послуги здійснюються композитами високої якості. Станом на сьогодні поліклініка забезпечена сучасними та якісними пломбувальними матеріалами, і фармпродукціями, і виробами медичного призначення, що сприяють ефективному лікуванню та не псують зубну емаль дітям. А також найсучаснішим обладнанням», - зауважила директорка міської стоматологічної поліклініки Ганна Кордюкова.

За словами завідувачки терапевтичного відділення Олени Коняєвої, прийом неповнолітніх пацієнтів триває щодня.

Послугами з невідкладної допомоги за кошти з місцевого бюджету можуть скористатись як місцеві жителі, так і тимчасово переміщені особи віком до 18 років. З планового лікування, зокрема: діти-сироти; діти із сімей, які мають чотири і більше дітей; діти під опікою; дітям з інвалідністю; діти, яких виховує один із батьків.

Для того, аби скористатися програмою людині потрібно мати певні документи. Детальну інформацію можна дізнатись за номером: 066-595-72-77.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

16

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

43

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

109

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію