• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок мешканкам Покровської громади вручили почесні відзнаки

eye

244

08.03.2024 13:38

Громада 1

img

У цей особливий день ми згадуємо, як жінки вкладають свою силу, мужність та самовідданість у захист рідної землі та своїх близьких.

Сьогодні бути українською жінкою – це разом з чоловіками винищувати ворога на кожному сантиметрі української землі, збирати пакунки на фронт для ЗСУ, очолювати великі підприємства та захищати своїх дітей.

«Сьогодні, я б назвав це свято — Міжнародний день української жінки. Зараз поясню чому. Ви є нащадки цариці і княгині Агати Київської, яка правила Англією, княгині Анни, яка правила Францією, княгині Ольги, а також Роксолани. Наші жінки завжди правили Європою. Але московська навала весь час намагалася відібрати в нас історію: нас морили голодом, нас вбивали і зараз в черговий раз намагаються знищити. Втім, українському роду нема переводу. Тому що українська жінка, це не просто вродлива красуня і берегиня роду. Сьогодні наші жінки поруч з чоловіками боронять нашу державу. Низький уклін усім вам. Також я вдячний всім жінкам, які залишилися в громаді на місцях та продовжують працювати. Нехай цей рік буде для України переможним. Всім зичу бути здоровими, нехай ви та ваші рідні будуть щасливими. Зі святом вас! Слава Україні!», — привітав Сергій Добряк.

За мужність, самовідданість, зразкове виконання службового обов’язку і забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій області та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня, Захисниці Покровської громади були урочисто нагороджені медаллю «За оборону рідної держави».

«Все, що не робиться чоловіками, все робиться завдяки вам, дорогі жінки. Без вас аж ніяк. Ви наше тверде плече підтримки, наш тил, ви наше продовження роду, бажання жити і творити. Дякую вам за те, що ви поряд. У  день 8 березня, я хочу побажати вам, щоб у вас була гармонія в душі та у вашій родині, щоб ваші діти ходили під мирним небом. Хочу сказати окреме дякую дівчатам-військовослужбовицям за те, що ви служите та захищаєте нашу країну. Хочу побажати вам, щоб вас цінували ваші чоловіки, щоб гідно ставилися до вас, тому що ви заслуговуєте на найкраще. Зі святом вас!» — доєднався до привітань заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель. 

Під час заходу до Міжнародного жіночого дня були відзначені не лише жінки-військовослужбовиці за їхню самовідданість та героїзм на фронті, але й працівниці комунальних установ, медикині, вчительки та виховательки, а також голови квартальних комітетів та працівниці Покровської міської ради та військової адміністрації, які роблять великий внесок у розвиток та підтримку місцевої громади. Вони отримали заслужені нагороди, подяки та почесні грамоти за свою невтомну працю та відданість своїй справі.

«Сьогодні особливий день і особливе свято. Це свято перемоги над стереотипом, що жінки – це «слабка стать». Це точно не так. Жінки чуйні, милі, добрі, але точно не слабкі. Сьогодні вони зі зброєю в руках захищають нашу країну від ворога, займають керівні посади, служать в поліції, волонтерять, підкорюють світові спортивні арени. Бажаю, щоб ця весна для кожної з вас була мирною і теплою! Майбутнє світлим та переможним! А щастя - справжнім і безмежним!» — привітав присутніх жінок заступник очільника громади Микола Шабельник.

Велична та неперевершена сила української жінки здатна на неймовірні дії у будь-якій сфері життя. Її сила, мужність та відданість завжди слугували прикладом для наступних поколінь та є фундаментом національної гідності та самовизначення. 

Вітаємо всіх жінок зі святом!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

1 000 наборів особистої гігієни для евакуйованих: Покровськ отримав гуманітарну допомогу від БФ "LUkraine"

Покровськ отримав гуманітарну допомогу від міжнародного благодійного фонду «LUkraine». Вантаж із вдячністю приймала заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

eye

14

Громада 1

14 травня 2024 13:45

Бригади комунальників оперативно усувають наслідки вчорашнього обстрілу

Після обстрілу Покровської громади, що стався 13 травня, комунальники одразу розпочали роботи з відновлення нашого міста та домівок постраждалих мешканців.

eye

26

Громада 1

14 травня 2024 12:15

Освіта не знає кордонів: школярі Покровська отримали техніку для навчання дистанційно

Протягом останніх двох років покровська освітянська родина переживає випробування через військову агресію з боку росії. Учні роз'їхались по різних куточках України та світу, але навчальний процес не зупиняється.

eye

57

Громада 1

14 травня 2024 10:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію