• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покрівлю пошкодженого внаслідок обстрілу будинку у мікрорайоні «Південний» обстежено. Триває розробка проєкту її капітального ремонту

eye

126

07.03.2024 16:20

Новини громад

img

Лише з початку поточного року Покровськ вже 13 разів потрапляв під обстріли з боку окупанта. Крім об’єктів критичної інфраструктури міста значних пошкоджень отримують житлові будинки, на відновлення яких місцевим комунальним службам потрібен певний час. 

Багатоповерхівка у мікрорайоні «Південний», що стала однією з цілей ворога 3 березня, на сьогодні є найбільш пошкодженою. Значних руйнувань зазнала покрівля будинку, площа якої становить понад 800 м2.

За словами начальника житлово-комунального відділу Данила Проскуренка, покрівлю вже повністю обстежено. Задля уникнення потрапляння опадів до житлових квартир місцевих мешканців, найближчими днями її буде «закрито» тарпауліном. 

«Це тимчасовий захід, який дозволить зберегти будинок від затікань. Через великий обсяг пошкоджень, відремонтувати швидко покрівлю не вийде. До кінця березня буде розроблений проєкт ремонту даху, який дасть бачення чіткого плану дій щодо подальшого його відновлення», – зауважив Данил Проскуренко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Забезпечення дровами: спільні зусилля для підтримки населення громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання допомоги у вигляді дров окремим категоріям громадян Покровської громади для проходження зимового періоду на 2024-2025.

eye

37

Громада 1

09 травня 2024 16:15

На варті безпеки громади: добровольці-рятувальники Покровська ліквідували пожежу 

Сьогодні чергова група членів добровільно-рятувальної команди, яка створена на базі КП «Муніципальна служба», спільно із рятувальниками 9 ДПРЗ прийняла негайні заходи з тушіння пожежі, яка виникла в екосистемі Гришинського старостинського округу.

eye

20

Громада 1

09 травня 2024 15:30

Родинне єднання: у Покровську відбувся перший етап конкурсу «Мамо, тато, я – спортивна сім?я»

Чотири команди – дружні родини Покровська – взяли участь у змаганнях, головна мета яких не стільки показати спортивну підготовку учасників, як продемонструвати згуртованість, вміння підтримати одне одного та повагу до справжніх сімейних цінностей.

eye

22

Громада 1

09 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію