• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Надання грошової допомоги з місцевого бюджету: комісія розглянула понад 40 звернень

eye

63

07.03.2024 13:46

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

Зокрема, на засіданні комісії була розглянута 41 заява. Після ретельної перевірки документів було визначено, що 8 осіб отримають фінансову допомогу за зруйноване обстрілом житло по 80 тис.грн, 3 особам виділено кошти на спорудження надгробка загиблого захисника — по 40 тис., ще 30 заявників отримають допомогу на лікування тяжких захворювань.

Як зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо, надання матеріальної допомоги з місцевого бюджету – це виконання соціальної політики України та важливий крок у наданні якісних послуг місцевим мешканцям:

«Сьогодні населення, на жаль, зазнає збитків внаслідок бойових дій. Погіршується стан здоров'я та матеріальне становище людей. Наш обов’язок – допомогти людям, постраждалим у цій складній ситуації. Ми переконані, що ця допомога значно полегшить їхнє життя та допоможе подолати життєві труднощі».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

5

Новини громад

07 травня 2024 15:25

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

15

Громада 1

07 травня 2024 14:30

Благодійники передали мешканцям з особливими потребами продуктові набори

З початку повномасштабної війни благодійні та міжнародні організації неодноразово демонстрували свою готовність допомогти мешканцям Покровської громади.

eye

23

Громада 1

07 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію