• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задля безпеки покровчан: у місті продовжують встановлювати наземні бетонні укриття

eye

77

06.03.2024 10:40

Громада 1

img

Триває робота з облаштування вулиць міста об’єктами цивільного захисту. Сьогодні комунальники встановлюють ще три захисні споруди: у центральній частині міста, біля однієї з фінустанов мікрорайону «Південний» та біля ринку м-ну «Лазурний». 

Облаштування міста бетонними укриттями стало можливим завдяки підтримці очільника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна та благодійного фонду Nova Ukraine.

Процес встановлення вуличних укриттів у Покровську розпочався минулого тижня.

"Ці наземні споруди виконуватимуть актуальні сьогодні функції – захищатимуть людей від вибухових хвиль, уламків, від яких найбільше страждає мирне населення. Укриття, які встановлені біля банків, будуть доступні не лише для відвідувачів фінустанов, а й для мешканців сусідніх будинків", – зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Передбачається, що під час повітряної тривоги в кожній з конструкції зможуть одночасно перебувати до 20 місцевих жителів. До укриттів весь час буде вільний доступ, що дасть змогу мешканцям перечекати небезпеку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

38

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію