• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську приступили до ремонту пошкоджених обстрілом покрівель

eye

92

05.03.2024 16:28

Новини громад

img

У результаті останніх обстрілів понад 20 багатоквартирних будинків були понівечені тією чи іншою мірою, зокрема пошкоджень зазнали дахи.

Наразі триває підготовка до робіт з перекриття обстежених покрівель. Для цього вже було завезено 535 листів шиферу та 3 м³ деревини для двох постраждалих будинків. За сприятливих погодних умов планується розпочати та завершити роботи протягом декількох днів.

Раніше вже було виконано обстеження пошкоджених покрівель. Компанія «Метінвест» разом з іншими громадськими організаціями надали допомогу та доставили необхідні будматеріали. Також Покровська громада отримала допомогу від Донецької обласної військової адміністрації.

Окрім того, триває обстеження великого обсягу руйнувань в мікрорайоні Південний, де суттєво пошкоджена покрівля житлового будинку. Спеціалісти з відповідною сертифікацією здійснюють обстеження для подальшого планування робіт з усунення наслідків обстрілу.

«Наша команда продовжує працювати над відновленням міста після останніх подій. Ми зосереджуємо увагу на ремонті пошкоджених будівель та наданні допомоги мешканцям. Щиро дякую співробітникам ДСНС за надану вежу для проведення висотних робіт, а також за допомогу в усуненні наслідків обстрілу. Спільними зусиллями ми зможемо відновити нашу громаду. Працюємо далі», — підкреслив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

20

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

13

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

28

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію