• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покращити ментальне здоров'я серед карпатських гір: маленькі покровчани відправились на безкоштовний відпочинок 

eye

155

05.03.2024 15:30

Громада 1

img

Сьогодні завдяки підтримці Донецької ОВА та благодійників чергова група дітей з Покровської та Авдіївської громад відправилась на відпочинок.

28 учнів Покровської громади вже виїхали на оздоровлення та відпочинок до санаторію у м. Яремче. Супроводжують дітей медичні працівники та дорослі.

Діти відпочиватимуть серед гір та мальовничої природи місяць. На них чекає навчання, екскурсії та робота над ментальним здоров’ям.

За словами заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової, під час першого заїзду школярі отримали позитивні емоції. 

«Дітям зараз необхідно дарувати позитивні емоції. Впевнена, гірська місцевість, свіже повітря підуть їм на користь. Поїздка дасть можливість відпочити від постійних сирен і обстрілів та перезавантажитися психічно. Дякуємо голові Донецької ОВА Вадиму Філашкіну та організації «Співдружність України», БО «Люкрейн» за підтримку та можливість організувати корисне та цікаве дозвілля для мешканців нашого регіону. Оздоровлення дітей — це надважливо, особливо в нинішніх умовах, коли багатьом родинам потрібна реальна підтримка», - зауважила Маргарита Ідрісова.

Відправитись на відпочинок мав змогу кожен охочий учень Покровської та Авдіївської громад, без вікових обмежень та відбору.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

61

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

58

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

45

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію