• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старости Покровської громади обговорили плани на майбутнє під час робочої наради

eye

163

05.03.2024 11:23

Новини громад

img

Під головуванням начальниці управління по роботі з територіями Олени Носач, відбулась чергова робоча нарада зі старостами Покровської громади.

У ході зустрічі було обговорено поточний стан територій старостинських округів після зими. Особлива увага була приділена питанню благоустрою, включаючи прибирання територій, обрізку дерев та впорядкування клумб. Також планується наведення ладу на територіях навколо меморіалів та пам'ятних знаків. 

«Незабаром Великдень, тому ми вже сьогодні починаємо потрохи до нього готуватись: обговорили та визначили команди для роботи на кладовищах — по 2-3 особи на кожний старостинський округ. Запрошуємо всіх жителів старостатів долучитися до прибирання територій та введення ладу після зими», — наголосила Олена Носач.

Однією з тем обговорень стала співпраця з благодійниками. Також учасники наради зосередили увагу на питаннях наближення соціальних послуг до мешканців сільських територій та видачі гуманітарної допомоги, отриманої за співпраці з міжнародними організаціями. 

Крім того, нарада уважно розглянула Постанову № 332 Кабінету Міністрів України, що стосується виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. 

Особлива увага була приділена безпековій складовій. Враховуючи складну ситуацію в громаді, на Донеччині продовжує діяти обмеження проведення великих громадських заходів, щоб уникнути будь-яких можливих ризиків для мешканців старостинських округів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

13

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

20

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

34

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію