• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Старости Покровської громади обговорили плани на майбутнє під час робочої наради

eye

120

05.03.2024 11:23

Новини громад

img

Під головуванням начальниці управління по роботі з територіями Олени Носач, відбулась чергова робоча нарада зі старостами Покровської громади.

У ході зустрічі було обговорено поточний стан територій старостинських округів після зими. Особлива увага була приділена питанню благоустрою, включаючи прибирання територій, обрізку дерев та впорядкування клумб. Також планується наведення ладу на територіях навколо меморіалів та пам'ятних знаків. 

«Незабаром Великдень, тому ми вже сьогодні починаємо потрохи до нього готуватись: обговорили та визначили команди для роботи на кладовищах — по 2-3 особи на кожний старостинський округ. Запрошуємо всіх жителів старостатів долучитися до прибирання територій та введення ладу після зими», — наголосила Олена Носач.

Однією з тем обговорень стала співпраця з благодійниками. Також учасники наради зосередили увагу на питаннях наближення соціальних послуг до мешканців сільських територій та видачі гуманітарної допомоги, отриманої за співпраці з міжнародними організаціями. 

Крім того, нарада уважно розглянула Постанову № 332 Кабінету Міністрів України, що стосується виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. 

Особлива увага була приділена безпековій складовій. Враховуючи складну ситуацію в громаді, на Донеччині продовжує діяти обмеження проведення великих громадських заходів, щоб уникнути будь-яких можливих ризиків для мешканців старостинських округів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію