• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підоблікові пробіції вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

eye

107

26.02.2024 14:34

Новини громад

img

20 лютого щорічно відзначається День Героїв Небесної Сотні. Це день вшанування відважних воїнів, які своїми щирими прагненнями до кращого майбутнього, силою духу, незламним патріотизмом і ціною власного життя змінили хід історії нашої держави.

З метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України співробітники відділу пробації №16 м. Покровськ разом зі своїми підобліковими відвідали патріотичну виставку-пошану «Пам’ять майдану» в Покровській центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка.

Співробітники відділу пробації постійно залучають засуджених до участі у заходах і проектах з національно-патріотичного виховання. Подібні заходи сприяють громадському активізму, консолідації та формування усвідомлення відповідальності кожного громадянина за майбутнє України, виховують почуття гідності та гордості за свою країну.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

10

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

21

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію