• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З початку війни мобільна бригада господарчої групи відділу освіту працює в посиленому режимі

eye

127

04.03.2024 13:00

Новини громад

img

Задля забезпечення повноцінного функціонування закладів освіти, при структурному підрозділі Покровської міськради створено ремонтну мобільну бригаду, яка здійснює нагляд за експлуатацією будівель і об`єктів тепло- та водопостачання, а також електротехнічного господарства, що знаходиться в підпорядкуванні відділу освіти. 

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, створення багатогалузевої мобільної бригади значно пришвидшує ліквідацію аварійних ситуацій, кількість яких зросла через повномасштабне вторгнення. 

Всього в бригаді працює 10 фахівців — 7 осіб залучено у м.Покровськ та ще 3 - у місті Родинське. Серед них — інженери та робітники з комплексного обслуговування й ремонту будівель.

«При господарчій групі відділу освіти ще раніше була створена група централізованого господарського обслуговування. Звісно, що в умовах воєнного стану обсяг їхньої роботи набагато збільшився, адже саме на них лягли основні завдання з ліквідації пошкоджень та консервації закладів освіти, де вибиті вікна, двері тощо», — зазначила Любов Воротинцева.

Крім того, працівники мобільної бригади забезпечують функціонування каналізаційних систем, а також систем тепло- та водопостачання в будівлях закладів освіти. 

«Вони виконують різні роботи згідно із запитами закладів освіти. Це і прибирання габаритного сміття, і налагодження автоматичного обладнання на свердловинах та генераторах. Адже ми пам'ятаємо, що на базі закладів освіти функціонують пункти незламності, тобто і цю роботу вони також виконують», — додала начальниця відділу освіти.

Відділ освіти підтримує роботу мобільної бригади, бачить їхню наполегливість, тому за запитами робітників проходить закупівля необхідного для роботи обладнання, яке покращує їхню діяльність. 

Зокрема, торік було придбано вакуумний апарат для чищення каналізації, обладнання для подрібнення гілок та сухої деревини, які надалі йдуть на опалення закладів освіти. 

«Дякуємо Покровській МВА за те, що завжди відгукуються на наші запити, допомагають з придбанням обладнання для цієї мобільної групи», — подякувала Любов Воротинцева.

За словами заступника з господарської частини одного з закладів освіти, Людмили Гринько, мобільна бригада відділу освіти у будь-яких складних ситуаціях оперативно приходить на допомогу. 

«Щоб не трапилось, від побутових до надзвичайних ситуацій, завдяки бригаді всі навчальні заклади знаходяться в робочому стані. В разі необхідності ліквідації наслідків обстрілів, це перші люди, які приходять до нас на допомогу та виконують роботу швидко та якісно. Також, у нас на базі навчального закладу працює пункт незламності. Тож, задля його безперебійної роботи, хлопці з мобільної бригади завжди допомагають виконувати різноманітні роботи», — розповіла Людмила Гринько.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

35

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію