• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Стебель: робота з ліквідації наслідків обстрілу в Покровську триває

eye

102

01.03.2024 13:30

Новини громад

img

Третій день поспіль працівники комунальних підприємств міста та рятувальні служби невпинно працюють, щоб відновити пошкоджені об'єкти та допомогти постраждалим мешканцям.

Загалом під час обстрілу, що стався 28 лютого, ураження зазнали 31 багатоквартирний будинок та 47 приватних домогосподарств. Команди ДСНС та комунальних служб активно працюють над забиттям вікон листами OSB.

«Тільки за вчора комунальники «закрили» 109 вікон в багатоквартирних будинках, а також майже повністю завершені такі роботи у комунальних установах, що потрапили під обстріл. Крім того, активно проводяться комісійні обстеження пошкодженого майна. До ліквідації наслідків ворожої атаки кожного дня залучаються 7 одиниць спецтехніки. Сьогодні працюють над забиттям вікон 24 працівники та ще 30 осіб займаються прибиранням територій після обстрілу», — зазначив заступник начальника Покровської МВА, Олексій Стебель.

Крім того, керівник додав, що надання допомоги з боку Донецької обласної військової адміністрації та ДСНС забезпечує більш ефективне відновлення міста.

«Велика вдячність співробітникам ДСНС, які сьогодні виконують роботи по забиттю вікон Покровського педагогічного коледжу. Також, за допомогою обладнання служби, ми маємо можливість виконувати роботи з усунення наслідків обстрілу на висоті. Окремо хочу подякувати обласній військовій адміністрації за надану допомогу, та ту кількість матеріалів, яка зараз надається», — подякував Олексій Стебель.

Також Олексій Стебель розповів, що завдяки партнерству з компанією "Метінвест" планується початок ремонтних робіт з відновлення покрівель в пошкоджених будівлях. Компанія надала для цього необхідні матеріали.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

«Ми стурбовані ситуацією на Донеччині та завжди готові підтримати цивільне населення», – Деніз Браун під час візиту до Покровська

Загострення військової ситуації на Донеччині та допомогу прифронтовим громадам регіону керівники Покровської МВА обговорили під час зустрічі з координаторкою ООН в Україні Деніз Браун, яка завітала до міста разом зі своїми колегами.

eye

77

Новини громад

01 травня 2024 14:56

Профілактика – запорука безпечних умов праці

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 14:00

Підтримка цивільного населення: під час засідання обговорили питання інтеграції ВПО-мешканців громади та залучення переселенців до роботи

30 квітня під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровської громади

eye

63

Громада 1

01 травня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію