• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія з питань захисту прав дітей зібралась на засідання 

eye

101

29.02.2024 11:00

Новини громад

img

28 лютого під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

Члени комісії обговорили та вирішили ряд актуальних питань, пов'язаних із захистом та добробутом дітей у громаді.

Порядок денний засідання охоплював 31 питання, які вимагали уважного та детального розгляду. Члени комісії взяли активну участь в обговоренні, висловлюючи свої пропозиції щодо кожного з питань. Важливою частиною засідання було з'ясування фактів та обставин, що стосувалися кожної ситуації окремо.

Після обговорення порядку денного були прийняті відповідні рішення, засновані на чинному законодавстві та спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

«Кожна наша зустріч є важливим етапом у забезпеченні добробуту та безпеки наших маленьких мешканців. Ми маємо велику відповідальність перед ними та робимо все можливе, щоб кожна дитина відчувала нашу підтримку та захист», — наголосила начальниця служби у справах дітей Оксана Діма.

Очільниця засідання Наталія Іваньо висловила вдячність усім членам комісії за їх активну участь та внесок у вирішенні питань, що стосуються дітей громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію