• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Важливість дбайливого користування: через засмічення каналізаційних систем комунальники проводять аварійний ремонт насосного обладнання

eye

68

27.02.2024 13:51

Новини громад

img

На сьогодні каналізаційні насосні станції Покровської громади щодня приймають та перекачують в очисні споруди близько 5 - 6 тисяч кубометрів стічних вод. Керівництво КП «Покровськводоканал» підкреслює, що комунальники регулярно проводять технічне обслуговування та ремонт насосного обладнання, але з часом виникають аварійні ситуації, які потребують негайного реагування.

Наразі працівники комунального підприємства зосередили свої зусилля на проведенні ремонту каналізаційного насосного обладнання та силових агрегатів на об'єктах водовідведення.

Зокрема, аварії виникають через неправильне користування каналізаційною системою мешканцями. Головним фактором, що призводить до виходу з ладу обладнання, є забиття насосного дна тканинами, підгузками, засобами особистої гігієни та побутовим сміттям.

Директор КП «Покровськводоканал» Руслан Ліннік зазначив, що мешканці повинні усвідомити, що каналізаційна система не призначена для викидання будь-яких відходів.

«Неправильне використання каналізації призводить до накопичення сміття в системі, що своєю чергою може призвести до серйозних проблем. Адже потрапляючи в насосні станції та на дороге обладнання, яке не може впоратися із великою кількістю засмічень, сміття перешкоджає роботі станцій і створює загрозу для навколишнього середовища громади», — додав Руслан Ліннік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі зміг відновити електрику для 2 тисяч родин

За 8 та 9 травня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося усунути низку пошкоджень мереж після обстрілів та повернути електропостачання жителям 7 населених пунктів

eye

8

Новини громад

10 травня 2024 11:05

Покровська МВА спільно з благодійниками розширює доступ до питної води в старостинських округах

З перших днів повномасштабного вторгнення одним із нагальних питань громади є пошук альтернативних джерел водопостачання. Через активні бойові дії Карлівське водосховище, яке знаходиться на лінії зіткнення, себе вичерпало.

eye

38

Новини громад

10 травня 2024 10:10

Збільшити чи зменшити: Як регулюється щомісячне аліментне забезпечення

З часом визначеного розміру аліментів може стати недостатньо для повноцінного фінансового забезпечення дитини.

eye

11

Новини громад

10 травня 2024 09:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію