• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Військово-цивільна складова територіальної оборони: батальйон «Покровськ-1» святкує другу річницю свого створення

eye

124

26.02.2024 10:56

Новини громад

img

У Покровську відбувся урочистий захід з нагоди відзначення другої річниці створення добровольчого формування «Покровськ-1». 

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, під час привітання підкреслив, що наш обов'язок – пам'ятати про подвиг наших добровольців і про нашу історію, де завжди були ті, хто готовий боротися за цілісність та незалежність України. 

«Вітаю вас з днем створення нашого добровольчого формування. Хочу зазначити, що особисто для мене ви – приклад того, як повинні діяти національно свідомі громадяни. Два роки тому, коли був дефіцит зброї та людей, ви взяли й зробили те, що повинні були зробити. Не чекаючи мобілізації,  записалися до лав територіальної оборони. Можна багато казати про те, що ви продовжили шлях перших добровольчих батальйонів, які у 14-му році були створені на майдані. Хочу побажати вам від щирого серця удачі, божої ласки й козацького здоров'я. Разом до перемоги! Слава Україні!» —  привітав присутніх Олексій Стебель.

За сумлінне виконання завдань територіальної оборони, патріотизм, особистий внесок щодо захисту Батьківщини з метою підвищення авторитету і мотивації служби та з нагоди відзначення другої річниці створення добровольчого формування «Покровськ-1» його члени нагороджені почесними грамотами та подяками Покровської МВА. 

«Саме в цей день, два роки тому, 26 лютого було створено добровольче формування Покровської територіальної громади. На той час ми ще не знали, що потрібно робити. Були організовані мобільні групи, щоб запобігти мародерству та інших правопорушень. Ми підтримували порядок в громаді під час патрулювання з національною поліцією, проводили чергування, допомагали під час обстрілів  і тд. Участь у добровольчому формуванні не звільняє від служби в армії, тому наші бійці також боронять рідну землю в лавах ЗСУ. На жаль, є і втрати. Серед нас є люди різних поглядів, професій, але всі ми об?єднані однією спільною метою – забезпечення порядку та безпеки в громаді, боротьба з ворогом заради спільної перемоги!» – зауважив командир добровольчого формування «Покровськ-1» Михайло Кірсанов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

48

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію