• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відновлено 1,5 тис.кв.м покрівлі: Покровська МВА спільно з благодійниками ліквідовує наслідки ворожих атак

eye

78

26.02.2024 09:30

Громада 1

img

Ворог не припиняє обстрілювати мирні міста Донеччини, серед яких і населені пункти нашої громади. Під ворожий вогонь потрапляють житлові будинки. Внаслідок обстрілу Покровська 30 січня було пошкоджено 8 багатоквартирних та 13 приватних домоволодінь.

Силами комунальних підприємств міста одразу після «прильотів» відбулось обстеження наявних пошкоджень та руйнувань. Першочергово опрацьовувались заявки, які мешканці надіслали до Контакт-центру. 

За словами начальника Житлово-комунального відділу Данила Проскуренка, наймасштабніших руйнувань зазнали три будинки, де було пошкоджено покрівлі загальною площею 1,5 тис.кв.м.

Цього тижня із залученням підрядних організацій роботи з відновлення всього шиферного покриття було завершено.

Будівельні матеріали для виконання цих робіт надала ГО «Аваліст», зокрема, 1600 м2 шиферу, 8 м3 лісу, листи OSB та тарпаулін. Також матеріали для ліквідації наслідків ворожих обстрілів надійшли від БФ «Янголи спасіння. 

«На жаль, через гострий дефіцит кадрів та фахівців-покрівельників, ми не маємо змоги одразу все відремонтувати. До того ж сьогодні через постійні атаки рф існують певні проблеми з придбанням шиферу. Нестача будматеріалів теж значно гальмує процес відновлення житлових будівель. Ми дякуємо нашим партнерам – благодійним фондам та гуманітарним місіям за активну допомогу саме у питаннях поповнення нашого матрезерву», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Примітно, що зараз у місті працює лише одна бригада, яка складається з 4 працівників. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

44

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

41

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

53

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію