• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У річницю повномасштабного вторгнення рф в Україну в Покровську вшанували пам’ять полеглих Героїв

eye

113

24.02.2024 12:00

Новини громад

img

Рівно два роки тому в ніч на 24 лютого російська армія переступила лінію кордону з Україною і вторглася в суверенну державу, безжально знищуючи все на своєму шляху.

Ці два роки були періодом випробувань, стійкості та щоденного подвигу для українського народу, який несе тягар агресії та захищає свою свободу і незалежність. Від самого початку вторгнення українські військові та цивільні проявили неймовірний героїзм і рішучість у боротьбі проти окупанта. Солдати та добровольці з різних куточків України об'єдналися на захист своєї батьківщини, проявляючи несамовиту вмотивованість і самовідданість у боротьбі проти противника.

Від 24 лютого 2022 року на захист своєї держави стали сотні тисяч Захисників України. Вже другий рік поспіль вони героїчно б'ються за наше вільне майбутнє в цій кровавій війні. Іноді – ціною власного життя.

 З моменту повномасштабного вторгнення Покровська громада втратила 72 воїни, над 44 з яких майорить Прапор України на Алеї Слави. 

Олександр Безпалий, Сергій Василиха, Олександр Безрукавенко, Максим Рубан, Артем Демяненко, Євген Олізько, Андрій Удод, Олександр Бровко…..

Пам'ять усіх загиблих керівники Покровської районної та міської ВА, силових структур вшанували хвилиною мовчання і покладанням квітів.

«Ми схиляємо голови перед усіма, хто поклав свої життя заради майбутнього України, хто вже 10 років захищав і захищає рідну землю, хто не побачив перемогу, але зробив усе, аби її наблизити. Сьогодні історія нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, коли ми діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні! Ми свято віримо в перемогу і знаємо, що вона неодмінно наступить!»

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію