• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працівники департаменту економіки Донецької ОДА взяли участь у вебінарі з закупівельної діяльності

eye

176

23.02.2024 17:42

Новини громад

img

Фахівці E-Tender 21 лютого в партнерстві з компанією "Світ Права", яка спеціалізується на професійному юридичному супроводі публічних закупівель, провели вебінар з організації закупівельної діяльності замовника для працівників департаменту економіки Донецької облдержадміністрації. 

Під час заходу розглянули підходи до організації публічних закупівель в установах, ідентифікували проблеми в організації закупівельної діяльності та отримали рекомендації для вдосконалення, обговорили організацію закупівельної діяльності, призначення уповноваженої особи з публічних закупівель та чим він або вона мають керуватися у своїй діяльності, хто може бути уповноваженою особою та як правильно оформити трудові відносини, чи може одна особа бути уповноваженою особою на декількох різних підприємствах одночасно.

Не оминули також теми оплати праці, доплати за виконання функцій уповноваженої особи, яким чином, кому та за який обсяг роботи встановлювати доплату, методи заохочення та дисциплінарні покарання працівників закупівельного відділу, що врахувати та як не помилитися при створенні положення про уповноважену особу, основи планування та закупівельний менеджмент, взаємодії підрозділів замовника з метою отримання найкращого результату, правильне оформлення документації, адміністративна та кримінальна відповідальність у публічних закупівлях.

Особливу увагу було зосереджено на питаннях ефективного налаштування роботи уповноваженої особи на майданчику E-Tender, а також розбір практичних ситуацій.

Усі учасники отримали відповіді на запитання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію