• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працівники департаменту економіки Донецької ОДА взяли участь у вебінарі з закупівельної діяльності

eye

100

23.02.2024 17:42

Новини громад

img

Фахівці E-Tender 21 лютого в партнерстві з компанією "Світ Права", яка спеціалізується на професійному юридичному супроводі публічних закупівель, провели вебінар з організації закупівельної діяльності замовника для працівників департаменту економіки Донецької облдержадміністрації. 

Під час заходу розглянули підходи до організації публічних закупівель в установах, ідентифікували проблеми в організації закупівельної діяльності та отримали рекомендації для вдосконалення, обговорили організацію закупівельної діяльності, призначення уповноваженої особи з публічних закупівель та чим він або вона мають керуватися у своїй діяльності, хто може бути уповноваженою особою та як правильно оформити трудові відносини, чи може одна особа бути уповноваженою особою на декількох різних підприємствах одночасно.

Не оминули також теми оплати праці, доплати за виконання функцій уповноваженої особи, яким чином, кому та за який обсяг роботи встановлювати доплату, методи заохочення та дисциплінарні покарання працівників закупівельного відділу, що врахувати та як не помилитися при створенні положення про уповноважену особу, основи планування та закупівельний менеджмент, взаємодії підрозділів замовника з метою отримання найкращого результату, правильне оформлення документації, адміністративна та кримінальна відповідальність у публічних закупівлях.

Особливу увагу було зосереджено на питаннях ефективного налаштування роботи уповноваженої особи на майданчику E-Tender, а також розбір практичних ситуацій.

Усі учасники отримали відповіді на запитання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію