• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Непродовольчі товари та старлінки: комісія розподілила черговий вантаж гуманітарної допомоги

eye

115

23.02.2024 09:30

Громада 1

img

До Покровської громади продовжує надходити гуманітарна допомога. Цього разу вантаж надійшов від благодійного фонду «Лікарі без кордонів - Бельгія», Міністерства внутрішніх справ Словацької Республіки, агенства США з міжнародного розвитку (USAID), агенства стратегічних резервів (Польща).

БО «Лікарі без кордонів» передали до гуманітарного штабу Покровської МВА туалети люкс, теплі ковдри, вологі серветки, таблетки для очищення води, чай та печиво. 

Від Словацької Республіки Покровськ отримав їжу швидкого приготування: дитяче харчування та вівсянку. Агентство стратегічних резервів (Польща) передала на потреби громади 6 генераторів. 
У рамках реалізації проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) також до Покровська було доставлено 3 маршрутизатори Wi-Fi.

Усю отриману допомогу рішенням членів комісії було розподілено згідно із листами-запитами, які надійшли від структурних підрозділів Покровської МВА, а саме координаційного комітету самоорганізації населення, відділу освіти, територіального центру соціального обслуговування, КНП «Покровська міська лікарня» та КНП «Покровська КЛІЛ». 

«Покровська МВА працює невтомно, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Взаєморозуміння та співпраця з благодійниками, волонтерами і міжнародними донорами дозволяє нам здійснювати ефективні гуманітарні місії. Вантажі, які надходять до громади, під ретельним контролем членів комісії. Їх розподіляють таким чином, щоб кожна сфера та категорія громадян не залишились поза увагою. Мова йде і про забезпечення населення продуктовими наборами, і про сталу роботу комунальних підприємств міста, про наповнення наших шелтерів усім необхідним. Особлива увага – сталому зв’язку в старостинських округах громади», – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні вночі Покровськ знову атакували російські війська

Близько 1 години ночі в місті відбувся ворожий обстріл з боку російських військ, внаслідок чого пошкоджень зазнали понад 10 багатоквартирних будинків, заклад освіти та комунальне майно.

eye

53

Громада 1

13 травня 2024 09:05

У місті Родинське встановили два наземні бетонні укриття, які надійшли від благодійників

Покровська громада все частіше опиняється під обстрілами з боку ворожих сил. Це призводить до серйозної загрози життю та безпеці громадян, а також несе за собою матеріальні збитки, емоційний стрес та тривогу.

eye

114

Громада 1

11 травня 2024 18:30

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

117

Громада 1

10 травня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію