• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підопічні міського Терцентру продовжують отримувати гуманітарну допомогу

eye

104

22.02.2024 10:30

Громада 1

img

Підопічні Покровського міського територіального центру соціального обслуговування отримали гуманітарну допомогу від благодійників. Гігієнічні набори та засоби технічної реабілітації покровчанам похилого віку і вразливих верств населення надала Філія Асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні.

За довідкою від лікаря люди вікової категорії «65+» та особи з інвалідністю мають змогу отримати товари першої потреби: підгузки, пелюшки, урологічні прокладки, ходунки, милиці, мінікапи та інше. Видача допомоги здійснюється в установі Терцентру або ж адресно. Соціальні працівники вже рознесли 80 гуманітарних наборів по домівках людей похилого віку, які стоять на обліку й отримують соціальні послуги.

Начальниця Покровського управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх подякувала благодійникам «Ерцте дер Вельт» за надану допомогу і залученість у життя громади.

«Дуже приємно  працювати з людьми, які вболівають за добробут та здоров’я людей похилого віку. Надаючи допомогу стареньким – ми даємо їм не просто щось матеріальне, ми даруємо їм радість та надію. Дякуємо за небайдужість», – зазначила Ірина Бонзюх.

Детальніше про те, як отримати допомогу можна дізнатися за телефоном: 066-795-07-51.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні вночі Покровськ знову атакували російські війська

Близько 1 години ночі в місті відбувся ворожий обстріл з боку російських військ, внаслідок чого пошкоджень зазнали понад 10 багатоквартирних будинків, заклад освіти та комунальне майно.

eye

31

Громада 1

13 травня 2024 09:05

У місті Родинське встановили два наземні бетонні укриття, які надійшли від благодійників

Покровська громада все частіше опиняється під обстрілами з боку ворожих сил. Це призводить до серйозної загрози життю та безпеці громадян, а також несе за собою матеріальні збитки, емоційний стрес та тривогу.

eye

109

Громада 1

11 травня 2024 18:30

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

113

Громада 1

10 травня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію