• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді неповнолітнім дітям загиблих Захисників і Захисниць виплачують грошову допомогу

eye

282

19.02.2024 12:54

Громада 1

img

З 1 січня 2024 року розпорядженням начальника Покровської МВА Сергія Добряка затверджено «Комплексну програму соціальної підтримки ветеранів війни та членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України у Покровській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки». Йдеться про щомісячну підтримку дітей в розмірі 2 тис. гривень з місцевого бюджету.

За словами начальниці Управління соціального захисту населення Ірини Бонзюх, дія цієї програми поширюється на дітей учасників АТО/ООС, Захисників і Захисниць України, які загинули, зникли безвісти, або перебувають у полоні внаслідок військової агресії з боку рф. 

“Допомога визначена в сумі 2 тисяч гривень, вона є щомісячною і надається дітям, які проживають на території Покровської громади, від народження до досягнення 18 років. Станом на сьогодні вже подано 16 заяв на таку допомогу, і виплачено 32 тис. гривень. Всі, хто підпадає під дію цієї програми, отримають виплату», – зауважила Ірина Бонзюх.

Для отримання допомоги один з батьків або законний представник (опікун) повинен подати заяву до Покровського УСЗН. При цьому необхідно надати: 
- копію паспорта одного з батьків дитини  або особи, яка її замінює;
- копію свідоцтва про народження дитини;
- копію паспорта дитини, у разі наявності;
- копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які через релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);
- копію документа, що підтверджує наявність відповідного соціального статусу;
- номер банківського рахунка (за стандартом IBAN) заявника для виплати допомоги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію