• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За добу комунальники Покровська використали майже 100 тонн посипального матеріалу

eye

115

19.02.2024 09:26

Громада 1

img

З ночі, 18 лютого, для прибирання наслідків негоди у Покровській громаді пущено в дію 3 одиниці снігоприбиральної техніки КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» та 3 одиниці техніки підрядної організації «Агропромбуд».

Щоб уникнути ожеледиці, дорожнє покриття обробляють посипальними матеріалами. За ніч використано 100 тонн піщано-соляної суміші.
За словами головного інженера КП «БКП» Юрія Кія, комунальники працювали вулицями не лише Покровська, а й Родинського.

«З учорашнього вечора працівники міських комунальних підприємств працювали над очищенням вулиць і доріг від снігу для безпечного пересування мешканців громади. Аварійна служба працює у цілодобовому режимі. Продовжуємо тримати комунальний фронт!» – зазначив Юрій Кій.

Разом з цим працюють бригади з ручного прибирання, які слідкують за благоустроєм: розчищають тротуари та зупинки громадського транспорту, підходи до комунальних та соціальних закладів. 

Дякуємо працівникам всіх комунальних підприємств Покровської громади, які попри нестабільну безпекову ситуацію та гостру нестачу кадрів продовжують виконувати свою роботу, дбаючи про наші міста та селища.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

43

Громада 1

16 травня 2024 16:00

Представники закладів культури Покровської громади зібрались на спільний семінар

Сьогодні під головуванням начальниці відділу культури та ОКС Олени Олехнович відбулось засідання-семінар для працівників клубних закладів, під час якого були оговорені нагальні питання роботи сфери культури та намічені плани на майбутнє.

eye

144

Громада 1

15 травня 2024 16:20

У Покровську формують персональний склад координаційної ради з питань національної ідентичності

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулось засідання ініціативної групи з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Покровській міській раді

eye

70

Громада 1

15 травня 2024 11:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію