• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Уникнути та запобігти: з населенням Покровської громади проводять профілактичні бесіди

eye

72

14.02.2024 10:29

Громада 1

img

У Покровській громаді вживаються заходи для профілактики пожеж і надзвичайних подій. Аби уникнути випадків травмування та загибелі людей на них, фахівці ДСНС проводять профілактично-роз’яснювальні відпрацювання та інструктажі серед населення, до яких долучають інспекторів Комітету самоорганізації населення. 

Громадянам розповідають про випадки виникнення пожеж і надзвичайних подій, які відбувались на території області, їх головні причини і наслідки.

Особливу увагу звертають на необхідності постійного підтримання у безпечному протипожежному стані опалювальних приладь,електромереж, вказують на недопустимість використання саморобних або несертифікованих електрообігрівачів, дотримання правил безпеки під час користування газовими приладами, а також радять громадянам уникати перевантаження електромережі, ховати сірники від дітей. 

Крім того, фахівці ДСНС та інспектори ККСН безпосередньо спілкуються з молодим поколінням стосовно знання ними основних правил безпечної поведінки, нагадують номери телефонів екстрених служб.

Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки надзвичайники вручили громадянам профілактичні пам’ятки й листівки з порадами як уникнути небезпек у побуті.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

636

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

625

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

656

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію