• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Рішенням комісії визначено кандидата на здобуття премії Кабміна

eye

122

13.02.2024 14:20

Громада 1

img

Сьогодні, 13 лютого, під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії щодо визначення кандидата на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Як розповіла заступниця начальника Управління сім`ї, молоді та спорту Яна Штурхецька, прийом документів від кандидатів тривав з 24 січня до 12 лютого.

За цей час надійшла лише одна заявка. Кандидатом на здобуття такої почесної нагороди став директор комунального позашкільного навчального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа міста Покровська", майстер спорту України з регбі та регбіліг, член Національної збірної команди України Ігор Юркін. 

У свої 33 роки Ігор Юркін вже є суддею національної категорії, головним тренером юніорської збірної команди України з регбіліг, яка у вересні 2022 року в місті Удіне (Італія) сенсаційно посіла четверте місце на Чемпіонаті Європи, обігравши збірні Італії, Сербії та Ірландії.

Відзначений подякою Донецької обласної державної адміністрації, нагороджений листом подяки Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради, почесною грамотою Покровської міської військової адміністрації та подякою Міністерства молоді та спорту України.
У 2023 році збірні команди Донецької області, головним тренером яких є Ігор Юркін, вибороли 4 комплекти медалей у Чемпіонатах України з регбі та регбіліг.

Ігор Юркін у складі Національної збірної команди України став переможцем міжнародного турніру з регбіліг "Unity Cup ", який відбувся в місті Афіни (Греція) в жовтні 2023 року. За підсумками ігрового сезону 2023 року він отримав спортивне звання "Майстер спорту України" з регбі.

Завдяки зусиллям Ігоря Юркіна, у 2023 році видана збірка правил з усіх різновидів регбіліг. Це стало підґрунтям для затвердження Міністерством молоді та спорту України правил з трьох нових дисциплін регбіліг: регбіліг-9, пляжного і тач-регбіліг. Цього ж року були проведені перші офіційні змагання з цих дисциплін, які включені до Єдиного календарного плану Міністерства.

Вдале керівництво дитячо-юнацькою спортивною школою міста Покровська, здобуття високих спортивних досягнень та майстерну тренерську роботу Ігор Юркін поєднує з волонтерською діяльністю. Він входить до гуманітарного штабу Покровської міської військової адміністрації, долучається до розвантаження гуманітарних вантажів, будматеріалів для відновлення пошкоджених будівель, розбору завалів після обстрілів та забезпечення обороноздатності громади заради спільної перемоги.

Зважаючи на поданий пакет документів, що містив підтвердження досягнень у спорті та активну громадську діяльність, члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру Ігоря Юркіна. 

«Це гідна кандидатура, яка заслуговує на Премію Кабінету Міністрів. Ігор займається не лише розвитком спорту, а й допомагає в розбудові громади. Ми живемо в умовах воєнного часу, тож дуже цінуємо активну життєву позицію наших покровчан. Ігор Юркін завжди допомагає і в розвантаженні гуманітарної допомоги, яка надходить до громади, і в розборі завалів після обстрілів. Дуже багато досягнень і не лише спортивних, тож, дуже сподіваюсь, що ця нагорода знайде свого переможця!», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

54

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію