• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Юристи благодійної організації «Право на захист» провели прийом мешканців Покровської громади

eye

120

13.02.2024 15:05

Громада 1

img

У рамках підписаного меморандуму між Покровською МВА та  БО «Право на Захист», безоплатну правову допомогу вже отримали понад 50 мешканцям громади.

Вчергове юристи надали вичерпні консультації 11 особам. За словами представників організації, найрозповсюдженіші питання, з якими звертаються громадяни, стосуються таких тем: оформлення правоустановчих документів та вступу в право на власність, коректності заповнення свідоцтв, подання документів на оформлення допомоги тощо.

«Допомагаємо найбільш вразливим верствам населення, зокрема, постраждалим від воєнних дій, біженцям без громадянства та безконфліктного переміщення, ВПО, малозабезпеченим, людям з інвалідністю, пенсіонерам, багатодітним сім’ям», - підкреслили представники БО «Право на захист».

Примітно, що покровчанам, чиї будинки було пошкоджено та зруйновано внаслідок ворожих атак, надаються не лише консультації, а й повний юридичний супровід починаючи з відкриття рахунку у банковій установі до отримання грошової компенсації на основі поданих документів до «Дії».

Запис на отримання юридичної допомоги   та консультацій з фахівцями БО «Право на захист» проводиться за умови попередньої реєстрації за номером: 0-800-300-101.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

58

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію