• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дітей з двох громад відправили на безкоштовний відпочинок до Карпат

eye

174

12.02.2024 13:32

Новини громад

img

За підтримки Донецької ОВА та благодійників 48 учнів Авдіївської та Покровської громад відправились на відпочинок до м.Яремче, де перебуватимуть 30 днів.  

Передбачається, що протягом місяця діти навчатимуться та поправлятимуть своє ментальне здоров’я.

«З Покровської громади відправилось 27 дітей. Це чудова нагода відпочити від жахів війни, особливо зараз, під час загострення ситуації. Дякуємо організації «Співдружність України», БО «Люкрейн» та голові Донецької ОВА Вадиму Філашкіну за допомогу та сприяння в перевезенні дітей до місця відпочинку», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Як розповів керівник БО «Люкрейн» Ченбау Кім, така ініціатива дасть дітям змогу відпочити та відволіктись від поточної ситуації в регіоні. Діти житимуть в санаторії під супроводом психологів, фахівців з дитячого дозвілля та покровських медиків, які супроводжуватимуть їх і в дорозі.

Відправитись на відпочинок мав змогу кожен охочий учень Покровської та Авдіївської громад, без вікових обмежень та відбору.  

«Ми не обирали кращих. Оголосили по школах про цю можливість. Кожен батько знає психоемоційний стан своєї дитини, тож вирішує, чи відправляти її на оздоровлення, чи ні. Старші діти поїхали самі, найменші відправились разом із батьками. На них чекає досить насичена програма відпочинку: екскурсії, розважальні ігри, психологічне розвантаження. Паралельно з цим, діти навчатимуться дистанційно, тому поєднуємо навчання з відпочинком», – розповіла заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

З Покровська організовано діти вирушили евакуаційними автобусами до м.Дніпро, звідки сьогодні потягом вони відправляться до мальовничих Карпат.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію