• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Працівники БКП розчищають від снігу дороги, шляхопроводи, тротуари і зупинки громадського транспорту

eye

92

09.02.2024 15:30

Громада 1

img

З ночі у Покровську спостерігається погіршення погодних умов, зокрема йде мокрий сніг з дощем. При цьому температура повітря – вище нуля. У зв’язку з цим дорогами міста важко пересуватись як водіям, так і пішоходам. 

На дорогах сніг згортає вантажівка за допомогою ковша. Для виконання робіт на вулиці міста виведено 2 одиниці спецтехніки КП «БКП», щоб не заважати руху машин.
 

Також до роботи приступили працівники дільниці з ручного прибирання шляхів. Вони працюють на зупинках громадського транспорту та тротуарах.

«У зв'язку із погіршенням погодних умов у центральній частині міста спостерігається ускладнений рух транспорту. Тому було прийнято рішення вивести на дороги спеціальні автомобілі, які забезпечують підвищення прохідності та запобігають потраплянню машин у замети. Міський транспорт курсує за звичним маршрутом, тому подбали й про те, аби можна було пересуватись тротуарами та дістатись до зупинівки», - розповів головний інженер КП «Багатогалузове комунальне підприємство Юрій Кій.

Прохання до водіїв зважати на погодні умвои. Не виїжджати на дороги без нагальної потреби, не паркувати авто обабіч доріг аби не заважати працювати спецтехніці.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

43

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

17

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

Громадськість продовжує забезпечувати медичні заклади Покровська гуманітарною допомогою

Завдяки активній діяльності представників Громадської ради була успішно організована нова доставка гуманітарного вантажу для медичних закладів міста.

eye

45

Громада 1

29 квітня 2024 16:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію