• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники БО "GEM" доставили гуманітарний вантаж до Покровської ТГ

eye

82

09.02.2024 12:00

Громада 1

img

Представники БО "GEM" доставили гуманітарний вантаж до Покровської ТГ

Завдяки спільним зусиллям військової адміністрації та підтримці партнерів, Покровська ТГ продовжує отримувати необхідну допомогу, спрямовану на полегшення складних життєвих обставин місцевих мешканців.

У рамках постійної співпраці з партнерами Покровської МВА — Global Empowerment Mission, спільно з Howard G. Buffett Foundation, в громаді була організована видача продуктових наборів.

Протягом минулого року благодійники активно надавали допомогу мешканцям громади, особливу увагу звертаючи на постраждалих від рф. Цього разу, ще 1440 продуктових наборів було видано вразливим категоріям населення.

«Співпраця з нашими партнерами та підтримка від благодійників дозволяє нам продовжувати надавати допомогу тим, хто цього потребує найбільше. Ми прагнемо забезпечити кожну постраждалу особу у нашій громаді необхідними ресурсами, а також підтримати вразливі верстви населення», — заявив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 100 дітей з Покровської громади відпочили та отримали психолого-соціальну допомогу в санаторії на Закарпатті

У зв'язку зі складною ситуацією, пов'язаною із воєнним станом, забезпечення належного захисту та добробуту дітей є одним із пріоритетних завдань для Покровської МВА.

eye

40

Громада 1

30 квітня 2024 12:30

Колектив Родинського старостату пройшов навчання зі стресостійкості

У рамках проєкту «Негайне реагування на надзвичайні ситуації із збереження життя з урахуванням гендерних аспектів та захисту постраждалого від конфлікту населення на сході України» Перша психологічна допомога» представники ГО «Аваліст» провели для предста

eye

15

Громада 1

30 квітня 2024 11:55

Громадськість продовжує забезпечувати медичні заклади Покровська гуманітарною допомогою

Завдяки активній діяльності представників Громадської ради була успішно організована нова доставка гуманітарного вантажу для медичних закладів міста.

eye

43

Громада 1

29 квітня 2024 16:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію