• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вадим Філашкін разом із Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком передали захисникам чотири комплекси безпілотників та інші бойові засоби

eye

68

09.02.2024 12:16

Новини громад

img

Чотири комплекси безпілотників, здатних працювати у найскладніших погодних умовах, передали сьогодні нашим захисникам голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник ОВА Вадим Філашкін разом із благодійниками — Едуардом Мкртчаном та Павлом Кириленком.

Вадим Філашкін наголосив на важливості для фронту безпілотників «ВАЛК-1», які є потужною українською розробкою. Незважаючи на морози, сніг з дощем чи туман, ці дрони завжди чітко бачать ворога на полі бою. Сьогодні Сили оборони України на Донеччині посилились чотирма такими комплексами і наземною станцією керування.

Також Благодійний фонд Едуарда Мкртчана придбав для оборонців Донеччини 19 дронів DJI, зокрема з модифікаціями оптики і нічного бачення, 211 FPV дронів, акумулятори, 44 дизельні обігрівачі, зарядні станції та генератори.

«Крім того, в рамках нашого спільного з громадами проєкту з підтримки Сил оборони передали портативні комплекси для протидії FPV дронам. Їх вдалось придбати завдяки спільним зусиллям Бахмустької районної та Сіверської міської військових адміністрацій.

Глибоко вдячний всім, хто систематично працює на нашу спільну Перемогу!» - наголосив голова Донецької обласної державної адміністрації

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

23

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

26

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

16

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію