• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди Дня стоматолога у Покровську відзначили найкращих медиків

eye

96

09.02.2024 10:07

Громада 1

img

Щороку 9 лютого в Україні відзначають День стоматолога, тож сьогодні на честь представників цієї професії лунали теплі слова подяки за здорові посмішки усіх мешканців Покровської громади. 

Для привітання медичних працівників до зали завітав начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою. 

«Шановні лікарі, вітаю вас з професійним святом! Хочу подякувати всім людям, всім нашим містянам, що не залишили місто та працюєте заради людей. Даруйте усмішки, даруйте здоров'я в тому числі. Я вам бажаю, зокрема,  ментального здоров'я та професійного зростання, бо технології не стоять на місці. Якщо треба наша допомога – ми завжди поруч», — зазначив Сергій Добряк.

Під час урочистостей, за відмінну працю, високий професіоналізм у наданні кваліфікованої стоматологічної допомоги мешканцям і гостям Покровської громади та з нагоди відзначення Міжнародного дня стоматолога кращих працівників системи охорони здоров’я було нагороджено Почесними грамотами та Подяками Покровської МВА. 

З щирими словами вдячності за внесок у розвиток медичної галузі та професійну роботу до покровських стоматологів звернулась і заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

«Сьогодні ми вітаємо зі святом наших стоматологів. Місто знає, що в нас є поліклініка з великою кількістю фахівців, до яких ідуть люди, за тим, щоб в них нічого не боліло, та були здорові усмішки. В нас є щелепно-лицьова хірургія, де працюють стоматологи в оперативному форматі. Тому мені хочеться висловити окрему подяку лікарям саме цього напрямку. Адже на них зараз вкрай велике навантаження, через потік поранених. Тут лікарні реставрують складні випадки, позбавляють людей болю та роблять гарними не лише посмішки, але й обличчя загалом. Дякуємо за те, що залишилися на місцях, надаєте допомогу тут і зараз, та робите нас гарними та усміхненими», — додала Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію