• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Пошук спільних рішень нагальних питань: Сергій Добряк зустрівся з місцевими мешканцями 

eye

139

08.02.2024 17:45

Громада 1

img

 

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів та організацій міста провів особистий прийом мешканців Покровської громади.

Загалом було розглянуто 9 звернень, частина з яких – колективні. Більшість питань стосувались ліквідації наслідків ворожих обстрілів, зокрема відновлення пошкоджених покрівель у багатоквартирних та приватних будинках.

Працівники комунальних служб міста одні з перших прибувають на місця надзвичайних подій. Вони оглядають масштаби, здійснюють підвіз матеріалів та розпочинають ліквідацію наслідків. Втім, як пояснив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, є випадки, коли комунальники виконують роботу не одразу, серед таких – нестача необхідного матеріалу або робочої сили, несприятливі погодні умови тощо. 

Буває й таке, коли роботи на одному об’єкті потребують повторного виконання. Як от, у покровчан, що звернулися на прийом. Одразу ж після обстрілу комунальники закрили верх будинку брезентом, але вітер частково зірвав його. Як наслідок – зараз відбувається затікання у кімнатах, у декого частково обвалилася стеля. Також є будинки, що не підлягають відновленню.

«При Покровській МВА створено спеціальну комісію, яка візуально оглядає та фіксує факт, ступінь та наявність пошкодженого майна, конструкцій тощо. Складені акти дають змогу подати заявку на отримання грошової компенсації за програмою "єВідновлення" - на відновлення та ремонт житла. Власникам квартир та домоволодінь, що не підлягають подальшій експлуатації, видають житловий сертифікат, який передбачає державну компенсацію в рамках програми «єВідновлення» на придбання нової квартири чи будинку», - зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Примітно, що більшість питань вже було вирішено ще до прийому, адже звернення, що надходять до Контакт-центру обробляються та передаються на опрацювання структурними підрозділами. 

«У такий нелегкий час у громадян виникає чимало нагальних питань. У пошуку шляхів їх вирішення населення все частіше звертається до Контакт-центру. Звернення телефоном фіксуються, на кожен прийнятий дзвінок відкривається «віконце», де реєструють дані людини, що звертається і, власне, суть питання. Якщо інформація неповна, спеціалісти Контакт-центру зв’язуються з людиною повторно для уточнення даних і після того реєструють звернення», - наголосила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо. 

Усі порушені під час прийому питання були взяті на контроль. Заявникам надано рекомендації та доручення структурним підрозділам щодо їх вирішення.

«Ми працюємо для громадян, тому готові вислухати кожного, конструктивно відреагувати на критику та дослухатися до раціональних пропозицій. Завдяки думці людей ми розвиваємося. Багато зроблено, але є питання, які залишаються актуальними. В першу чергу працюємо для наших громадян, їхньої безпеки та відчуття реальної справедливості. Ми повинні робити все, щоб це забезпечити», - підкреслив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

50

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію