• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці, що постраждали від нещодавнього обстрілу, отримали допомогу від ГМ “Проліска”

eye

113

06.02.2024 18:48

Громада 1

img

Гуманітарна місія “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжує свою благодійну діяльність у допомозі тим, хто постраждав від нещодавніх обстрілів у Покровську. 

Так, завдяки їхній підтримці, ще 24 домогосподарства отримали необхідну допомогу у вигляді непродовольчих товарів. Кожний набір містив постільну білизну, матраци, теплі ковдри, сонячні ліхтарі та посуд. 

Керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ Марина Ухова підкреслила, що ці набори стануть справжньою допомогою для сімей, що пережили непрості часи та постраждали від збройної агресії з боку рф.

«Загалом ці набори отримали 36 осіб нашої громади. Ми щиро дякуємо гуманітарній місії "Проліска" та УВКБ ООН за їхню неоціненну допомогу. Покровська міська військова адміністрація активно співпрацює з благодійниками, щоб надати необхідну підтримку тим, хто цього найбільше потребує», — наголосила Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

810

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

793

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

822

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію