• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська міська лікарня щоденно проводить прийом пацієнтів та профогляди трудових колективів

eye

123

06.02.2024 16:15

Громада 1

img

З початку повномасштабної війни робота КНП «Покровська міська лікарня» не зупинялась ані на день. Зокрема, поліклінічне відділення, крім прийому пацієнтів, кожного дня проводить профогляди працівників  підприємств Покровської громади вже протягом багатьох років. 

Раніше профогляди в лікарні проходили тільки співробітники Донецької залізниці, втім зараз отримати консультацію вузьких спеціалістів мають змогу колективи підприємств, які укладають спеціальний договір з медичним закладом.

Минулого року в рамках міської програми «Доброзичлива медицина» на безоплатній основі міську лікарню відвідало 116 мешканців старостинських округів громади.

Під час огляду людей переважно вже літнього віку були виявлені патології та порушення роботи життєво важливих функцій організму, які потребували подальшого лікування. 

Тож пацієнти мали змогу терапевтичні послуги в стаціонарному відділенні або, дотримуючись призначень лікарів, лікуватись амбулаторно, вдома. 

За словами директорки КНП «Покровська міська лікарня» Тетяни Ткаченко, лікарня проводить близько 6000 профоглядів на рік.

«Ми заробляємо майже 1 млн гривень за цей період. Отримані кошти витрачаються на зарплату медичним працівникам, а також на придбання ліків або медичного обладнання. Це додаткова стаття доходу, який витрачається на розвиток лікарні», — розповіла Тетяна Ткаченко.

Профогляди, в яких залучено майже 20 медичних працівників, проводяться на платній основі, адже в НСЗУ немає такого пакета, яким би покривались ці витрати.

Працює комісія щодня — з 8:00 до 12:00, субота та неділя — вихідний. Окрім профоглядів для співробітників залізниці та підприємств зі шкідливими умовами праці, в лікарні також видають медичні довідки водіям та дозволи на носіння зброї.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

806

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

790

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

821

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію