• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровчани допомогли облаштувати побут переселенцям із зони активних бойових дій

eye

78

06.02.2024 14:10

Громада 1

img

У нелегкі часи для багатьох сімей, які були змушені залишити свої домівки у зоні конфлікту, справжня допомога приходить від небайдужих сусідів. 

Для більшості мешканців Донеччини Покровськ є транзитним містом, звідки прямує евакуаційний потяг до більш безпечних регіонів країни. Але чимало родин лишаються жити у місті. 

Знайти житло та облаштувати свій побут внутрішньо переміщеним особам допомагають місцеві квартальні. 

Так, за підтримки голів квартальних комітетів №1 та №2 Олени Чепурної та Наталії Юмаділової дві родини з Авдіївки знайшли нові оселі. 

Для налагодження комфорту проживання комітет самоорганізації населення забезпечив авдіївців необхідними речами: постільною білизною, матрацами та посудом. 

Не залишились осторонь та вирішили допомогти пережити зиму ВПО і місцеві мешканці, які передали родинам з Авдіївки 10 мішків вугілля. 

«В такий складний період для нашої країни дуже важливо відчувати підтримку від своїх співгромадян. Люди об'єднуються, щоб допомогти один одному, і це надзвичайно високо цінується. Дякую всім, хто доєднався до такої ініціативи та гостинно прийняв у нашому місті мешканців з Авдіївки», — зазначила керівниця Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської ТГ Марина Ухова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

642

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

627

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

657

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію