• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники міста вже другу добу ліквідовують наслідки ракетних ударів

eye

130

06.02.2024 15:30

Громада 1

img

Вночі, 5 лютого, північна частина Покровська зазнала ворожих атак, в наслідок яких було пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, 8 багатоквартирних та 7 приватних будинків.

Бригади комунальних служб та підприємств міста одними з перших прибули на місце надзвичайної події та розпочали ліквідацію наслідків російських обстрілів. За минулу добу до Контакт-центру надійшло 19 заявок щодо пошкоджень нерухомого майна.

«На місці обстрілу працюють бригади місцевих комунальних служб. Вчора було задіяно 8 осіб. Вони «залатали» вікна у під?їздах 6 багатоквартирних будинків. Сьогодні робота продовжується. Основні сили працівників КП зосереджені на допомозі власникам приватних будинків. Працюємо далі!”, – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

У відновлювальних роботах також задіяна спецтехніка, а саме автовежи. Для ремонту осель бригади використовують OSB-листи і будівельну плівку з тарпауліну з міського резерву.

За словами начальника житлово-комунального відділу Данила Проскуренка, зараз триває обстеження шиферних покрівель, задля оцінки пошкоджень та планування подальшого виконання робіт. 

Комунальники також працюють над прибиранням уламків, будівельного сміття й битого скла.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

656

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

639

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

670

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію