• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Задля безпеки містян: працівники водоканалу проводять планову ревізію пожежних гідрантів

eye

71

06.02.2024 12:00

Громада 1

img

Покровська громада, на жаль, зазнає ворожих обстрілів, внаслідок яких виникають пожежі на об’єктах інфраструктури та житлових масивах. Тому одним з пріоритетних питань є підвищення пожежної безпеки житла покровчан і соціально-значущих об'єктів на території міста.

Працівники КП «Покровськводоканал» проводять ревізію та слідкують за станом зовнішніх протипожежних джерел водопостачання – гідрантів та, де необхідно, встановлюють нові. Задля забезпечення надійної роботи пожежної безпеки міста, такі ревізії проводяться систематично.

«Ми розуміємо, що при пожежі треба діяти швидко, тому важливо, щоб пожежне обладнання було справним, а доступ до нього – вільним. У ході перевірки комунальники демонтують утеплення гідранта, перевіряють його працездатність, перевіряють доступність під'їзних шляхів. Також необхідно перевірити коректність розташування покажчиків та величину відстані до гідранта і її відповідність даних на знаках», - поділився головний інженер КП «Покровськводоканал» Максим Вакуленко. 

Передбачається, що виконання цих робіт надасть можливості робітникам ДСНС України у найкоротший термін усунути пожежу в місті та уникнути загрози життю мешканців та знищенню матеріального майна підприємств та приватних будинків.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

89

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

81

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

106

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію