• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Юні знавці України: інноваційний підхід у дошкільній освіті

eye

172

06.02.2024 11:02

Громада 1

img

До Дня ерудита дошкільні заклади №8, №11 та №20 разом провели пізнавальний освітній захід у формі інтелектуального кафе "Юні знавці України".

У сучасних умовах дошкільна освіта Покровської громади продовжує освітній процес з дошкільнятами в дистанційному форматі. Так, вихователі місцевих дитячих садків активно розробляють та впроваджують нові форми освітніх заходів, спрямованих на розвиток інтелекту та мовлення у дітей, а також на збагачення їх знань про культурний спадок українського народу.

Під час занять діти мають можливість спілкуватися зі своїми вихователями та однолітками. Освітня діяльність організовується на платформі Times.

«В такому форматі ми займаємось вже другий рік поспіль. Надалі будемо продовжувати роботу щодо пошуку нових форм проведення заходів», — зазначила головна спеціалістка з питань дошкільної освіти Ольга Столбнікова.

Спільні зусилля вихователів, керівників та методистів дозволили створити захопливий та змістовний онлайн-захід, який об?єднав вихованців дитячих садочків "Ластівка", "Чебурашка", "Золота рибка" у віртуальному просторі. 

Діти занурилися у світ українських казок, пісень та традиційних страв, які є справжнім надбанням культурної спадщини нашої країни. 

«З метою всебічного розвитку та участі дітей у навчальному процесі, особливо в умовах воєнного стану в Україні, вже другий рік поспіль ми пропонуємо батькам дистанційний формат навчання для наших малят. Ми вирішили, щоб наші діти зустрілися знову та проявили ті знання, які вони отримали протягом тих років, що ми з ними займалися, й  проявили самосвідомість та інтелектуальні здібності. Тематичні заняття, які ми щотижня проводимо з дітками, направлені на певну тематику, яку ми детально розкриваємо в багатьох напрямках», — розповіла завідувачка ЗДО №11 "Чебурашка" Олена Ляшко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію