• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За сприянням ДонОВА благодійний фонд «Возз'єднання» надав допомогу Покровській громаді

eye

194

01.02.2024 14:30

Громада 1

img

Команда благодійного фонду «Возз'єднання» з початку повномасштабної війни активно надає допомогу для мешканців Донецького регіону. 

Так, за сприянням голови Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна представники фонду, об'єднавшись зі своїми партнерами, привезли до Покровської ТГ значний обсяг медичного обладнання та ліків, а також надав необхідний одяг для ДСНС.

«Підтримка Донеччини, яка сьогодні є форпостом для перемоги України — для нас принципова позиція. Тому ми завжди готові допомогти, особливо у медичній та гуманітарній сфері», — наголосив президент БФ «Возз'єднання» Олександр Алєксєйченко.

Серед гуманітарного вантажу — стерилізаційна кабіна для Покровської КЛІЛ, яка буде використовуватися безпосередньо для ведення операційних робіт для знезараження середовища. До переліку наданої допомоги також входять теплові пушки та буржуйки. 

Керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович зазначив, що отримана допомога буде незабаром розподілена комісією та передана до медичних закладів, Управління соціального захисту населення та інших установ Покровської громади.

«Ми співпрацюємо з цим фондом не перший рік. Першочергово нам вже були раніше надані генератори для критичної інфраструктури, а також різноманітні медичні засоби. Дуже вдячні керівництву обласної адміністрації та фонду за надану допомогу, співпрацюємо далі. Ми дуже раді, що маємо таких гарних партнерів та друзів», — додав Дмитро Єрмолович.

Команда благодійного фонду «Возз'єднання» дотримується прозорої та ефективної співпраці з Донецькою обласною військовою адміністрацією, реагуючи на нагальні потреби та намагаючись надати кожен раз  щось нове та корисне.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

90

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

81

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

106

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію