• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Доброзичлива медицина: мешканці вразливих категорій безоплатно отримують стоматологічні послуги

eye

147

01.02.2024 13:43

Громада 1

img

На території Покровської громади діє програма «Доброзичлива медицина», в рамках якої фахівці КП «Покровська стоматологічна поліклініка» безоплатно надають стоматологічні послуги дітям та дорослому населенню пільгової категорії серед місцевих жителів та тимчасово переміщеним особам.

Зокрема, за кошти з місцевого бюджету планово-лікувально-хірургічна та ортопедична допомога надається ветеранам та інвалідам війни, учасникам бойових дій та членам сімей загиблих учасників бойових дій, особам з інвалідністю 1-2 груп, а також ветеранам праці та пенсіонерам старшим 65 років, які отримують мінімальну пенсію за віком. 

Тобто, пацієнти, які належать до пільгових категорій, отримують консультацію фахівців та лікувальні послуги, серед яких: знеболювання, лікування карієсу, чистка каналів, пломбування, видалення зубів (окрім атипового), біопсія новоутворень, а також протезування.

За словами директорки КП "Покровська стоматологічна поліклініка" Ганни Кордюкової,  поліклініка здійснила обслуговування 1236 пацієнтів пільгової категорії, серед яких 92 з ендопротезування. 

А от, невідкладна допомога надається безоплатно всім пацієнтам, які звернулись до Покровської стоматологічної поліклініки з гострим болем, який загрожує їх життю.

"За підтримки Покровської МВА надання екстреної допомоги є безоплатною для всіх вразливих верств населення, навіть тих, хто не належить до пільгової категорії. Аби скористатись стоматологічними послугами пацієнтам потрібно мати при собі певний перелік документів, підтвержуючий їх особу та приналежність до певних категорій. За детальною інформацію та щодо їх переліку необхідно звернутись до реєстратури поліклініки", - розповіла директорка поліклініки Ганна Кордюкова. 

Вона також нагадала, що поліклініка працює щодня з 8.00-15.30, у вихідні з 9.00 до 13.00, послуги надають 12 фахових спеціалістів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма «Екологічними стежками України» - 2024: підтримка екологічного розвитку та психологічна реабілітація дітей Донеччини

Голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко зустрілась з директорами шкіл Покровської ТГ.

eye

807

Громада 1

02 травня 2024 16:10

Захист недієздатних осіб у Покровській громаді здійснює опікунська рада

Серед важливих функцій, які виконує Управління соціального захисту населення міста Покровськ, є забезпечення соціального захисту недієздатних осіб, які досягли 18 років.

eye

790

Громада 1

02 травня 2024 13:20

Чергове засідання Покровської молодіжної ради: результати благодійної акції та участь у проєктах

У Покровську відбулось чергове засідання Молодіжної ради, яке провів її голова Олександр Нестеренко. На зустріч до активної молоді завітала начальниця Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна

eye

821

Громада 1

02 травня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію