• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Доброзичлива медицина: мешканці вразливих категорій безоплатно отримують стоматологічні послуги

eye

207

01.02.2024 13:43

Громада 1

img

На території Покровської громади діє програма «Доброзичлива медицина», в рамках якої фахівці КП «Покровська стоматологічна поліклініка» безоплатно надають стоматологічні послуги дітям та дорослому населенню пільгової категорії серед місцевих жителів та тимчасово переміщеним особам.

Зокрема, за кошти з місцевого бюджету планово-лікувально-хірургічна та ортопедична допомога надається ветеранам та інвалідам війни, учасникам бойових дій та членам сімей загиблих учасників бойових дій, особам з інвалідністю 1-2 груп, а також ветеранам праці та пенсіонерам старшим 65 років, які отримують мінімальну пенсію за віком. 

Тобто, пацієнти, які належать до пільгових категорій, отримують консультацію фахівців та лікувальні послуги, серед яких: знеболювання, лікування карієсу, чистка каналів, пломбування, видалення зубів (окрім атипового), біопсія новоутворень, а також протезування.

За словами директорки КП "Покровська стоматологічна поліклініка" Ганни Кордюкової,  поліклініка здійснила обслуговування 1236 пацієнтів пільгової категорії, серед яких 92 з ендопротезування. 

А от, невідкладна допомога надається безоплатно всім пацієнтам, які звернулись до Покровської стоматологічної поліклініки з гострим болем, який загрожує їх життю.

"За підтримки Покровської МВА надання екстреної допомоги є безоплатною для всіх вразливих верств населення, навіть тих, хто не належить до пільгової категорії. Аби скористатись стоматологічними послугами пацієнтам потрібно мати при собі певний перелік документів, підтвержуючий їх особу та приналежність до певних категорій. За детальною інформацію та щодо їх переліку необхідно звернутись до реєстратури поліклініки", - розповіла директорка поліклініки Ганна Кордюкова. 

Вона також нагадала, що поліклініка працює щодня з 8.00-15.30, у вихідні з 9.00 до 13.00, послуги надають 12 фахових спеціалістів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

55

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

44

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію