• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада бере участь у проєкті «Життєстійкість: разом проти викликів»

eye

130

01.02.2024 09:37

Новини громад

img

Життєстійкість – це не тільки справа військових на передовій, але й справа кожного із нас в повсякденному житті, особливо в умовах воєнного часу. 

Покровська Громада приєдналася до проєкту «Життєстійкість: разом проти викликів» та пройшла відбір. 

Згуртованість, підтримка та ефективна робота громади є важливими чинниками для подолання викликів.

Проєкт "Життєстійкість" об`єднав навколо себе кейс-менеджерів, команду психологів та соціальних працівників та включає координацію волонтерських активностей і роботу з сім’ями та дітьми. Покровська Громада прагне створити простір безпеки та підтримки для всіх, хто потребує.

«У кожному виклику прихована можливість для спільної перемоги. Проєкт “Життєстійкість” об'єднує наші зусилля для підтримки кожного, хто потребує. Разом ми будуємо міцне товариство, готове подолати будь-які труднощі», – відзначила Олена Харчевна, заступниця начальника Покровської МВА.

Програма життєстійкості, реалізована Мінсоцполітики, стала невід'ємною частиною Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?" за підтримки першої леді Олени Зеленської. Віддаймо свою руку допомоги та підтримки один одному, адже саме разом ми сильні.

«Участь у такому проєкті дасть нам можливість надавати
психологічну підтримку та моральну реабілітацію. Це те, що так необхідно сьогодні кожному з нас – і дітям , і дорослим. Будемо разом вчитися долати тривожність, страх, розуміти та висловлювати свої почуття», – розповіла заступниця начальника УСЗН Покровськоі міської ради Гнатенко Наталія.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію