• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комісія фінансово підтримала сім'ї загиблих Захисників та мешканців Покровської громади, які борються з хворобами

eye

187

31.01.2024 18:37

Громада 1

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участі Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян.

Члени комісії розглянули 23 заяви, що надійшли від жителів громади від початку поточного року. Цього разу для надання допомоги з місцевого бюджету було виділено понад півмільйона гривень.

Зокрема, 15 звернень стосувалась надання матеріальної допомоги на лікування, 9 з яких - через онкозахворювання. Рішенням членів комісії кожному із заявників було виділено від 3 до 25 тисяч гривень. 

Решта пакетів документів стосувались призначення матеріальної допомоги сім’ям загиблих внаслідок бойових дій військовослужбовців та цивільного населення.

Так, п'ятьом родинам було призначено допомогу у розмірі 40 тис. грн на придбання надгробка загиблих воїнів. Рішенням членів комісії матір одного із полеглих Захисників Покровської громади отримає 50 тис.грн.

А от, членам двох родин, які внаслідок ворожих атак втратили рідних серед цивільного населення виплатять по 100 тис.грн.

"Населення, на жаль, несе головні втрати внаслідок бойових дій. Погіршується стан здоров'я та матеріальне становище людей, страждають цілі сім’ї, люди похилого віку, діти. Більшість з них шукають прихистку в інших регіонах. Наш обов’язок – забезпечити їм та усім постраждалим у цій складній ситуації соціальний захист», - зауважила Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію