• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ отримав гуманітарну допомогу від міжнародної організації Chemonics International

eye

74

31.01.2024 15:27

Новини громад

img

Ворог не припиняє нищити мирні міста нашої держави. Місто Покровськ також продовжує стикатися зі складнощами військового конфлікту, що супроводжується систематичними атаками на цивільну інфраструктуру з боку рф. Ракетні удари та артилерійські обстріли призводять до серйозних руйнувань житлових будинків та соціальних об?єктів. 

Аби вчасно ліквідовувати наслідки обстріляв, керівники Покровської МВА звернулися до міжнародних донорів та благодійних організацій із закликом про допомогу в поповненні матеріального резерву. Деякі організації вже відгукнулися на запит громади, серед яких і Chemonics International.

«Сьогодні ми отримали від благодійників гуманітарний вантаж, який містив 1400 листів нешліфованої фанери. Це велика допомога в питанні  відновлення пошкодженого житла наших мешканців», – зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Громада висловлює щиру вдячність благодійникам та міжнародним партнерам за відгук на прохання про допомогу. Спільні зусилля сприятимуть відновленню та покращенню життєвого середовища для всіх мешканців, які постраждали від ворожих атак.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію