• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Після обстрілу в Покровській КЛІЛ проходять лікування постраждалі покровчани

eye

157

31.01.2024 11:57

Новини громад

img

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, до Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування бригади швидкої медичної допомоги доставили п?ятьох постраждалих. Один з них знаходиться у важкому стані. 

За словами медичної директорки КЛІЛ Вікторії Переяслової, всі постраждалі мали осколкові поранення та знаходяться у стані різного ступеня тяжкості. 

«Одного з цих пацієнтів ми направили до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова. Інші постраждалі госпіталізовані до нашого хірургічного відділення», — розповіла медична директорка зі стаціонарної роботи Покровської КЛІЛ Вікторія Переяслова.

Сьогодні зранку ще двоє постраждалих звернулися за медичною допомогою. Обидва були госпіталізовані до неврологічного відділення та наразі отримують необхідне лікування.

Медичні служби міста завжди готові швидко та ефективно надавати допомогу. Лікарі діють за злагодженим механізмом, який дозволяє скоординувати зусилля та в екстреному порядку надавати потерпілим медичну допомогу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

43

Громада 1

10 травня 2024 16:50

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

eye

42

Громада 1

10 травня 2024 16:05

Дотримання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю – обов’язок роботодавця

Особи з інвалідністю в Україні володіють усією повнотою соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод, закріплених Конституцією України та іншими та іншими законодавчими актами.

eye

22

Новини громад

10 травня 2024 13:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію