• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Враховуючи елементи доступності: в медзакладах громади покращують умови перебування пацієнтів

eye

187

30.01.2024 16:00

Громада 1

img

Покровська громада знаходиться поблизу лінії розмежування, попри це місцевих жителів продовжують забезпечувати якісними медичними послугами. Триває робота не лише над  підвищенням рівня надання допомоги та кваліфікації медичних працівників, а й щодо покращення умов для пацієнтів.

Так, в  одній з амбулаторій Центру первинної медико-санітарної допомоги у Покровську облаштовано сучасні туалетні приміщення. 

За словами директорки Центру первинної медико-санітарної допомоги Інесси Остряніної, на обслуговуванні даної амбулаторії знаходиться близько 20 тисяч мешканців Покровської громади, серед яких й пацієнти з особливими потребами, обслуговування яких потребує більше уваги. Виконуючи ремонт це було враховано.

"Спеціально для пацієнтів, які пересуваються на інвалідному візку, вхід в амбулаторію облаштували пандусом зі зручними ручками та кнопкою для виклику медперсоналу. Роботи було виконано за кошти з місцевого бюджету, за що велика вдячність Покровській МВА. Ми дуже раді, що вдається забезпечувати комфортні умови для пацієнтів. Сподіваємось на подальшу підтримку та розвиток медичної галузі у Покровській громаді", - зауважила Інесса Остряніна.

При виконанні ремонтних робіт особливу увагу було приділено елементам доступності. Як розповіла завідувачка господарським відділом Тетяна Бекасова, одна з гігієнічних кімнат передбачена для людей з інвалідністю.

У санвузлах встановили спеціальні санітарні пристосування, зокрема, сучасний унітаз з сидінням, поручні, які спрощують відвідування санвузлу, рукомийник, серветки та сушарня. Для зручності обладнання розташовано на рівні візку.

Друге туалетне приміщення - для всіх відвідувачів та персоналу амбулаторії.

Особливо зручним воно стало для маленьких пацієнтів та їх батьків, адже тепер там встановили сповивальний столик, розклавши який можна зручно замінити пелюшки немовляті.

А от, більш самостійні малюки можуть скористатись горщиком.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

48

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

54

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію