• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Наближення адмінпослуг та крок до декомунізації: старост Покровської громади зібрали на нараду

eye

108

29.01.2024 15:30

Громада 1

img

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

Серед низки важливих питань щодо життєзабезпечення старостинських округів - можливість здійснення виїзних прийомів працівників Центру надання адміністративних послуг до найвіддаленіших населених пунктів громади. 

Старост також ознайомили з рішенням комісії щодо перейменування вулиць на території старостинских округів згідно з виконанням Закону України «Про географічні назви» щодо деколонізації топонімії та впорядкування використання географічних назв у населених пунктах України».

«Покровська МВА дбає про мешканців всіх населених пунктів громади, бо ж і в селах людям повинно бути комфортно та зручно. Сьогодні вирішуються вкрай важливі питання, щодо вирішення яких місцеві жителі звертались неодноразово. Саме спільними діями ми показуємо силу, яка спроможна наблизити Перемогу», - зазначила Олена Носач.

У ході зустрічі начальникам відділів Управління по роботі з територіями нагадали про необхідність своєчасного подання декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

53

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію