• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Підтримки цивільного населення: Керівництво Покровської МВА взяло участь в онлайн-нараді 

eye

150

29.01.2024 14:10

Громада 1

img

Заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна взяла участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації.

Учасники засідання заслухали директорку Покровської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Людмилу Полтавченко щодо діяльності організації в умовах воєнного стану на території Покровського району.

Про роботу з надання допомоги цивільному населенню Покровським районним управлінням поліції в умовах воєнного стану присутнім доповів начальник сектору публічного порядку відділу превенції Покровського РУП ГУНП в Донецькій області Денис Рудик.

Члени Координаційного центру обговорили організаційні питання роботи Координаційного центру підтримки цивільного населення та визначили основні напрямки роботи у 2024 році.

Своєю чергою Олена Харчевна зазначила, що Покровська МВА продовжує забезпечувати та підтримувати роботу з надання мешканцям Покровської громади консультацій із соціальних та інших юридичних питань, психологічної та гуманітарної допомоги, соціальної та психологічної адаптації для дітей та молоді, надання медичних послуг та консультацій, сприяння у працевлаштуванні ВПО, покращення цифрової грамотності, співпрацювати з підприємцями та допомогати релокованому бізнесу, а також організовувати проведення освітніх, навчальних та мотиваційних заходів, заходів щодо адаптації внутрішньо переміщених громадян у приймаючих громадах (інтеграція ВПО), заходи з реалізації соціальних проєктів, проведення тренінгів для персоналу гуманітарних центрів тощо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

47

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

54

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію