• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Подаруємо тепло сердець»: шкільна спільнота Покровської громади разом із громадськістю допомагають ЗСУ

eye

141

29.01.2024 10:06

Новини громад

img

Шкільна молодіжна організація "Альянс Лідерів" Гришинського закладу загальної середньої освіти продовжує дивувати своєю активністю. Цього разу діти вирішили знову підтримати Збройні Сили України та провели акцію «Подаруємо тепло сердець». До неї долучилась і членкиня Громадської Ради, голова ГО «Гідність Донбасу»  Ганна Шаповал. 

Заступник директора з виховної роботи Наталія Онищенко зазначила, що вони вже не вперше організовують такі заходи, долучаючи до них всю шкільну родину - учнів, батьків, та вчителів.

«Перша акція "Печиво для сміливих" відбулася минулого року та була присвячена до Дня святого Миколая. Тоді школярі зібрали велику кількість смаколиків та надіслали їх разом з побажаннями військовим. На цей раз акція "Подаруємо тепло сердець" включала збір різних необхідних речей, таких як теплий одяг, свічки, шкарпетки, консерви, печиво, мотиваційні дитячі малюнки, гігієнічні засоби та багато іншого», — зазначила Наталія Онищенко.

Завдяки акції вдалось зібрати чимало речей, сповнених тепла та підтримки для наших військових. Нехай ці ініціативи школярів Покровської громади стануть прикладом для інших, нагадуючи, що кожен з нас може приносити свою частку в підтримку нашої армії.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

44

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

54

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію