• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За дві доби ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання для 5 тисяч родин

eye

42

26.01.2024 12:12

Новини громад

img

За 24 та 25 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових повернути електропостачання у 7 населених пунктах Донеччини, знеструмлених через обстріли. Світло повернулося в оселі 5 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення електрики у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим.

За дві доби спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі виконали низку ремонтів мереж, пошкоджених обстрілами та відновили електрику у 7 населених пунктах. Знову з електропостачанням оселі 5 198 родин.

Донецька область лишається ареною активних бойових дій. За словами Вадима Філашкіна, регіону, за добу ворог 8 разів обстріляв населені пункти області. Зокрема, ракетного удару зазнав Мирноград.

Через постійні обстріли ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 702 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. Щоденно над відновленнями в області працює понад 60 бригад енергокомпанії.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію