• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Молодь Покровської громади приєдналася до обласної інформаційної сесії

eye

73

28.01.2024 17:30

Новини громад

img

Молоді лідери та представники Покровської молодіжної ради разом із заступницею начальника управління сім'ї, молоді та спорту Яною Штурхецькою приєднались до обговорень та обміну досвідом з іншими громадами області під час обласної інформаційної сесії "Актуальні питання у сфері реалізації державної молодіжної політики", що відбулася 26 січня у Краматорську. 

Зокрема, участь у заході взяли голова Покровської молодіжної ради Олександр Нестеренко, представник молодіжної ради, голова Громадська Організація "Про Молодь" Андрій Частов, голова ГО "Ініціативний Покровськ" Андрій Пузіков, представниця молодіжної ради Кіра Глебська. 

Учасники заходу обговорили реалізовані проєкти та плани молодіжних рад Донеччини. Олександр Нестеренко представив звіт про роботу Покровської молодіжної ради.

Також були окреслені досягнення та перспективи громадських організацій, що працюють з молоддю, здобутки у роботі молодіжних центрів та просторів на території області та досвід молодіжної роботи за кордоном.

Наприкінці сесії учасники проєкту "Культурний десант" окремого підрозділу морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України виступили з музичними творами, які виконали на скрипці та бандурі.

Організаторами заходу виступили управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Краматорська міська рада та Краматорська РДА.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

24

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію