• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Десятки спортсменів та творчо обдаровані діти Покровської громади отримуватимуть стипендії

eye

265

26.01.2024 19:00

Громада 1

img

Відбулось засідання комісії з визначення кандидатів на отримання стипендії для обдарованих дітей та молоді у Покровській міській територіальній громаді у сферах освіти, культури, фізичної культури та спорту на 2024 рік під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової.

Цього разу члени комісії прийняли рішення щодо призначення стипендій 15 дітям, які мають значні досягнення у сфері культури, серед яких 6 учнів Покровської музичної школи ім. М.Д. Леонтовича, зокрема, 3 вокалісти зразкового театру народної пісні «Златиця» та 3 інструменталісти.

"Попри важку ситуацію в нашій країні молоді таланти знаходять в собі сили та час для творчості, і на гідному рівні представляють Покровськ. Ці діти найтитулованіші та мають низку нагород яка складається з великої кількості грамот та дипломів", – підкреслив директор музичної школи Євген Григорович.

Члени комісії також одноголосно підтримали пропозиції щодо призначення стипендії 28 юним спортсменам. 

"Дякуємо Покровській МВА за те, що в такий складний час продовжують заохочувати дітей до нових звершень. Саме завдяки такій підтримці юні спортсмени і спортсменки не втрачають мотивацію", – зазначив начальник Управління сім'ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

Розмір стипендії залежить від досягнень та віку і з минулого року є незмінним – від 1000 грн до 1200 грн.

"У 2023 році обдарована молодь Покровської громади відзначилась своєю плідною роботою. Кандидатів на стипендію було багато. Врешті було прийнято рішення щодо заохочення юнаків і дівчат, які показали найкращі результати на всеукраїнському та  міжнародному рівнях і підвищили рейтинг нашій громаді. Вітаємо всіх та бажаємо нових звершень", – підсумувала заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Програма оздоровлення дітей 2024: УСЗН розпочинає приймати заяви від батьків

У 2024 році розпочалася ініціатива з оздоровлення дітей, які належать до пільгових категорій та тих, що проживають у сім'ях та не отримують пільг.

eye

37

Громада 1

06 травня 2024 11:10

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

24

Громада 1

06 травня 2024 10:01

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

62

Громада 1

03 травня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію