• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровчани отримали засоби для обігріву за підтримки "Міжнародної організації міграції"

eye

125

26.01.2024 15:06

Новини громад

img

Отримувачі соціальної послуги "Догляд вдома" у Покровській громаді, які не мали можливості отримати засоби для додаткового обігріву житла протягом 2022 року, нещодавно стали одержувачами цінної допомоги від благодійної організації "Міжнародна організація міграції".

«Ця ініціатива стала реальною підтримкою для тих, хто важко переживає холодну пору року. Засоби для обігріву, які отримали наші громадяни від "Міжнародної організації міграції", це значуща допомога у пристосуванні до зимових умов від нашого партнера», — висловила свою вдячність заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Загалом в місті Покровськ було розподілено 570 камінів серед мешканців пільгових категорій, із яких 130 — отримали особи з інвалідністю та ті, хто опинився у складних життєвих обставинах, та є отримувачами соціальної послуги "Догляд вдома". 

Така ініціатива покращує комфорт та добробут мешканців, підкреслюючи важливість приділення окремої уваги до соціально вразливих верств населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

21

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію